Extrapriser

Växelmotorer

Bästsäljare

Information

Tillverkare

Visade produkter

Cobalt Växelmotor CBdigital [DCP-CB1DiP]

DCP-CB1DiP

Ny produkt

Digital växelmotor för DCC (1-förpackning)

Mer detaljer

Lager
 

325 kr inkl.

Lägg till i önskelistan

Mer information

Cobalt iP-Digital är en digital växelmotor för DCC protokollet.

Även om Cobalt iP-Digital främst är tänkt till digital körning har den även egenskaper som passar den som kör analogt. Den ger möjligheten att styra växelomläggningen med antingen en växlande strömbrytare eller två stycken tryckknappar där knapparna styr växelns läge.

Cobalt iP-Digital har som de andra växelmotorerna i serien en helt nyutvecklad växellåda med ännu tystare och mjukare gång.

Med växelmotorns mikrocontrollerstyrda dekoder kan Cobalt iP-Digital anslutas till en rad olika strömmatningar som 7-23V likström, växelström eller DCC-matning.

Förutom den intelligenta motorkontrollen, mjuka växlingsrörelsen, långa livslängden med hobbybranschens frikostigaste garanti och lödningsfria anslutning innehåller Cobalt iP-Digital

  • Enklare installationsförfarande med förcentrerad växelförare.

  • Brett spänningsomfång för växelmotorn mellan 7-23 V likström, växelström eller DCC-matning vilket sköts av den interna elektroniken.

  • Cobalt iP-Digital har 2 inbyggda omkopplare. En är ansluten till ingången och växlar polaritet. Denna är tänkt att användas för återkoppling till datoriserad tågstyrning. Den andra är separata växlande omkopplare som klarar strömmar på upp till 5 A. Dessa kan användas för matning av växelns hjärtstycke och möjliggör då växling av polariteten till hjärtstycket.

  • Cobalt iP-Digital erbjuder analog styrning via en togglande tryckknapp, två tryckknappar där varje knapp styr aktuellt växelläge eller en tvåläges omkopplare.

  • Cobalt iP-Digital kan mjukvarumässigt programmeras att invertera växelläget. Detta innebär att man kan få en växel att stå i läge ”huvudspår” medan att den omprogrammerade växeln står i läge ”sidospår”.

  • Cobalt ip-Digital kan också programmeras att centrera växelföraren.

  • Växelmotorerna belastar matningsströmmen väldigt lite och drar endast 5 mA i vila.

  • Cobalt iP-analog levereras nu tillsammans dubbelhäftande monteringskuddar. Dessa såldes tidigare separat som tillbehör.

Cobalt iP-Digital finns som singel-pack 6- eller 12-pack.
Alla monteringsdetaljer som krävs finns med i förpackningen även de dubbelhäftande monteringskuddarna som tidigare såldes som tillbehör.

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Cobalt Växelmotor CBdigital [DCP-CB1DiP]

Cobalt Växelmotor CBdigital [DCP-CB1DiP]

Digital växelmotor för DCC (1-förpackning)

Tillbehör

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

20 andra produkter i samma kategori: